Services

Bij onze SEO services ligt de focus op het doen van een zo groot mogelijke inbreng in het zoekmachine-algoritme. Dit zorgt ervoor dat Google naar jouw website blijft komen en daar werk mee gaat maken. Dus als je de beste producten of diensten aanbied, dan word je automatisch bovenaan geplaatst omdat Google dat juist wil. Deze manier van werken is altijd succesvol binnen internet marketing.

Keyword research

Zoekwoordonderzoek is het proces waarbij een lijst met zoekwoorden wordt geanalyseerd om te bepalen welke het meeste potentieel hebben. Het is een integraal onderdeel van zoekmachineoptimalisatie en kan ook worden gebruikt voor andere soorten marketingcampagnes. Omdat het een integraal onderdeel is gaan nemen we de tijd om met de wensen van de klant in beeldt te brengen en op basis daarvan het onderzoek uit te voeren voor de beste kwaliteit.

Een SEO-audit is een analyse van een website om problemen met de zoekmachineoptimalisatie op te sporen en verbeteringen aan te brengen om hoger in de zoekresultaten te komen. Een professionele SEO-audit kan ingewikkeld en tijdrovend zijn en kan een verscheidenheid aan technieken omvatten, zoals trefwoordonderzoek, linktracking, sitecrawl, on-page optimalisatie met tools zoals Screaming Frog of Google Search Console. Om ervoor te zorgen dat u met ons op dezelfde pagina staat delen wij een gratis SEO-audit uit. Zo zien zij wat u op dit moment goed doet en wat u nog kunt verbeteren. Vanaf dit punten kunnen we de wensen van u helder in beeld gaan brengen en hier een specifiek plan voor opstellen met ons team. Als u nog niet de gratis SEO-audit heeft aangevraagd klik dan hier voor de gratis SEO-audit.

On-Page SEO

On page SEO is de praktijk van het optimaliseren van uw webpagina’s om hoger te scoren in de zoekresultaten van zoekmachines. On-page optimalisatie omvat zowel technische als inhoudelijke elementen. wij voeren werkzaamheden uit op een webpagina om deze te optimaliseren. Door trefwoorden met de meeste traffic op te nemen, beschrijvende titels toe te voegen, ervoor te zorgen dat alleen relevante tekst op de pagina wordt opgenomen, of door H1-tags te gebruiken.

Niet de services gevonden die je zocht? Neem dan gerust contact met ons op via de e-mail of bel ons op.